+47 91865667 post@travelmate.no

Skoleturer med Travelmate

Norges bredeste utvalg av skoleturer?

Vi er stolte over våre skoleturer og vi er stolte over at alle skolene som reiser med oss år etter år. Hvert eneste år er det nye skoler som velger Travelmate fordi de har hørt om turene våre og vi utvikler derfor hvert eneste år nye turer, ofte sammen med våre kunder. 

Vi har turer tilpasset 10. klassinger til blant annet Polen, Tyskland, Latvia, Estland, Oslo og Bergensområdet. Her ser vi også på flere spennende reisemål!

Våre stadig flere folkehøyskolekunder og andre ungdomsgrupper reiser nesten over alt og under kan du se en del av reiserutene de siste årene. Som du ser er det mange som reiser på kryss og tvers! Vi i Travelmate har besøkt de aller fleste stedene og selv gått opp en rekke turer rettet mot ungdommer. Vi kjenner alle menneskene vi sender våre kunder til slik at vi er sikret den beste kvaliteten til svært gode priser. Underveis på turen skal våre kunder også vite at de er i de beste hender!

Skoleturer til hele verden

vårt konsept

Vi lager alle turer fra bunnen! Selv om vi har hundrevis av skoleelever til samme reisemål et år er skolekunder akkurat som alle andre: de er forskjellige. Derfor starter vi alltid planleggingen av en ny tur med en god prat om hva som er viktig på akkurat denne turen. Så tar dialogen oss mange ulike veier helt til kunden har fått akkurat det de vil ha.
Siden oppstarten i 2018 for vi har faktisk solgt samtlige turer til skoler der vi har fått lov til å levere et noenlunde ferdig tilbud. Vi tror det skyldes at vi alltid bruker den tiden det tar før en skole er happy med turen.

Folkehøyskoler

Stadig nye folkehøyskoler velger Travelmate og her er noe av reisemålene: Australia, New Zealand, Kambodsja, Singapore, Filippinene, Indonesia, Thailand, Transsibirske jernbane, Kina, Japan, Sri Lanka, India, Maldivene, Oman, Emiratene, Qatar, Jordan, Tyrkia, Kenya, Tanzania, Sør Afrika, Madagaskar, Italia, Spania, Frankrike, Storbritannia, Estland, Island, Brasil, USA og Peru.

Vi i Travelmate har besøkt de aller fleste stedene og selv gått opp en rekke turer rettet mot ungdommer. Vi kjenner alle menneskene vi sender våre kunder til slik at vi er sikret den beste kvaliteten til svært gode priser. Underveis på turen skal våre kunder også vite at de er i de beste hender!

10. klasser

Polen, Tyskland, Latvia, Oslo, Bergensområdet eller et annet sted: Vi har turen for dere fra 2.000,- per person.

Hvert år reiser hundrevis med 10. klassinger med Travelmate til Krakow, Berlin, Oslo, Øygarden, Bergen eller andre steder. 

Gode priser, kvalitet, god service, fleksibilitet og smarte løsninger er noe av det våre skolekunder setter pris på. 

Vi vil at så mange som mulig kan få reise på skoletur og har turer i alle prisklasser. Den billigste, 4 dager/3 netter i Bergen, starter på 2.000,- pr person. De fleste turene vi selger ligger på 3.500,- til 4.900,- pr person og forskjellen er ofte hvor lang turen er og hvor mange måltider som inkluderes. Vi gir dere valget så dere kan få akkurat den turen dere vil til en pris dere er villige til å betale. Uansett hvilken tur dere velger garanterer vi et solid faglig opplegg!

Vil din skole ha et tilbud?