Skoleturer til hele verden

USA-New-York simbol
Kina-Beijing image
Kenya-safari image
Estland-Tallinn image

Norges bredeste utvalg av skoleturer?

Vi er stolte over våre skoleturer og vi er stolte over at alle skolene som reiser med oss år etter år.

Hvert eneste år er det nye skoler som velger Travelmate fordi de har hørt om turene våre og vi utvikler derfor hvert eneste år nye turer, ofte sammen med våre kunder.

Vi har turer tilpasset 10. klassinger til blant annet Polen, Tyskland, Latvia, Estland, Oslo og Bergensområdet. Her ser vi også på flere spennende reisemål!

Våre stadig flere folkehøyskolekunder og andre ungdomsgrupper reiser nesten over alt og vi har opplevd å ha folkehøgskoleelever i alle verdensdeler samtidig. På kartet ved siden av ser du noen av reiserutene vi har jobbet med og som du ser er det mange turer som reiser på kryss og tvers! Vi i Travelmate har besøkt de aller fleste stedene og selv gått opp en rekke turer rettet mot ungdommer. Vi kjenner alle menneskene vi sender våre kunder til slik at vi er sikret den beste kvaliteten til svært gode priser. Underveis på turen skal våre kunder også vite at de er i de beste hender!

Kina-Beijing panorama

VÅRT KONSEPT

Vi lager alle turer fra bunnen!

Selv om vi har hundrevis av skoleelever til samme reisemål et år er skolekunder akkurat som alle andre: de er forskjellige. Derfor starter vi alltid planleggingen av en ny tur med en god prat om hva som er viktig på akkurat denne turen. Så tar dialogen oss mange ulike veier helt til kunden har fått akkurat det de vil ha.

Siden oppstarten i 2018 for vi har faktisk solgt samtlige turer til skoler der vi har fått lov til å levere et noenlunde ferdig tilbud. Vi tror det skyldes at vi alltid bruker den tiden det tar før en skole er happy med turen.

FOLKEHØYSKOLER

Stadig nye folkehøyskoler velger Travelmate og
resemålene er mange

Australia, New Zealand, Kambodsja, Singapore, Filippinene, Indonesia, Thailand, Transsibirske jernbane, Kina, Japan, Sri Lanka, India, Maldivene, Oman, Emiratene, Qatar, Jordan, Tyrkia, Kenya, Tanzania, Sør Afrika, Madagaskar, Italia, Spania, Frankrike, Storbritannia, Estland, Island, Brasil, USA og Peru er bare noen av reisemålene vi har sendt skoler til.

Vi i Travelmate har besøkt de aller fleste stedene og selv gått opp en rekke turer rettet mot ungdommer. Vi har selv både gått på folkehøgskole og vært lærer der og vet hvor viktig det er å få riktig innhold til riktig pris på slike turer. Noen skoler velger å la oss ordne det meste mens andre bare kjøper flybillettene og kanskje litt lokal transport for å være sikker på at logistikken er så trygg som mulig. Vi og våre lokale samarbeidspartnere rundt om i verden er også vant med å samarbeide tett med bistands- og misjonsorganisasjoner som mange folkehøyskoler besøker slik at alle overganger mellom prosjektbesøk og andre deler av turene går smidig. Uansett hva din skole velger synes vi det alltid er hyggelig å snekre på turer på folkehøgskoler!

Australia Sydney
Tyskland-Berlin

10. KLASSER

Polen, Tyskland, Latvia, Oslo, Bergensområdet eller et annet sted: Vi har turen for dere fra 2.000,- per person.

Hvert år reiser hundrevis med 10. klassinger med Travelmate til Krakow, Berlin, Oslo, Øygarden, Bergen eller andre steder.

Gode priser, kvalitet, god service, fleksibilitet og smarte løsninger er noe av det våre skolekunder setter pris på.

Vi vil at så mange som mulig kan få reise på skoletur og har turer i alle prisklasser. Den billigste, 4 dager/3 netter i Bergen, starter på 2.000,- pr person. De fleste turene vi selger ligger på 3.500,- til 4.900,- pr person og forskjellen er ofte hvor lang turen er og hvor mange måltider som inkluderes. Vi gir dere valget så dere kan få akkurat den turen dere vil til en pris dere er villige til å betale. Uansett hvilken tur dere velger garanterer vi et solid faglig opplegg!

VIL DIN SKOLE HA ET TILBUD?