Personvernerklæring

Ansvarlig for hjemmesiden

Travelmate AS (organisasjonsnummer 924 317 086 MVA Foretaksregisteret), Austrheimsvegen 911, 5943 Austrheim, er ansvarlig for https://travelmate.no

Domeneshop AS er vår leverandør av webhotelltjenester (hjemmeside) og er databehandler. Microsoft leverer e-posttjenester og er databehandler.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Henvendelser via e-post, telefon, nettstedet eller post

Ved henvendelser behandles og lagres grunnleggende kontaktinformasjon som navn, e-postadresse og telefonnummer samt selve henvendelsen.

Formålet med behandling og lagring av nevnte opplysninger er håndtering av henvendelsen samt eventuell oppfølging så lenge det består beretigget interesse.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler brukes for å få nettstedet til å fungere og til statistiske formål for å forbedre brukeropplevelsen. Se egen (automatisk generert) informasjon/valg angående informasjonskapslene.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Nettstedet kan ha koblinger til/innhold fra andre nettsteder.  (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Deling og oppbevaring av opplsyninger

Opplysninger gitt på nettstedet brukes kun til tiltenkt formål og deles ikke med tredjeparter med mindre det er nødvendig for å behandle henvendelsen (f.eks. bestilling av billetter mm.) eller pga. lovpålagte krav.

Se egen erklæring for informasjon angående informasjonskapsler.

Informasjon/persondata formidlet via hjemmesiden lagres på hjemmesidens server (innenfor EØS-området) og hos Travelmate AS (i Norge).

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du kan be om å få et sammendrag som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.