fbpx
Selfi-OM-TRAVELMATE original

Travelmate startet som et enmanns reisebyrå drevet av eier, reiserådgiver og travelmate Øyvind Sæthre som et deltidsforetak i 2008. I 2018 satset Sæthre alt på Travelmate og har drevet det på heltid.

Travelmate satser på god gammeldags og helmanuell reiserådgiving. Det handler om å lytte til kundens ønsker, prioriteringer og budsjetter og bidra med råd underveis. På den måten er målet at Travelmate skal være en travelmate/reisekompis som bidrar til å realisere drømmer, skape trygghet rundt reisen og fikse den best mulige flyreisen.

Vårt team

Øyvind Sæthre startet i reiselivsbransjen i 2002 og har siden da jobbet med å sette sammen de mest krevende reiseruter for enkeltpersoner og grupper over hele verden.

Øyvind er nerdete på fly og har reist masse. Innimellom tar han reiser for å teste ut ulike flyselskap, flyseter, flyplasser og sjekker også om byene han flyr via er hyggelige stoppesteder. Bli derfor ikke overrasket om samtalen glir over til flymodellen på den ruten du skal fly og hvilke seter han hadde valgt på turen du skal på.

Han har reist i nærmere 80 land og en del av de kjenner han svært godt og har et stort nettverk av lokale samarbeidspartnere. De aller aller fleste av dem kjenner han gjennom personlige møter og gjennom besøk på reisemålet. Vi sender derfor kundene til våre venner og ikke til en tilfeldig partner funnet på nett en gang. Bestiller du en rundreise av Travelmate kan du derfor også være trygg på at så mye som mulig av det du betaler blir værende i landet du reiser til og bidrar til å skape arbeidsplasser der.

Våre to frilansere Michelle Baukop i Stavanger og Ruth-Linda Lerøy Kjenes på Austrheim har begge mange år bak seg i ulike deler av reiselivsbransjen. Michelle er født i Hong Kong og har mange relasjoner der og i Kina. Hun driver til daglig butikken Greenpeas i Løkkeveien i Stavanger så vil du ta en prat om hva hun kan fikse av reiser er det bare å ta turen innom der.

Ruth-Linda Lerøy Kjenes har vokst opp rundt omkring i verden da foreldrene jobbet i Sjømannskirken og har blant annet reist en
del i Mellom- og Sør-Amerika.

La oss få være din travelmate!

Som flynerd har selvsagt eier Øyvind Sæthre logget alle flyreiser, og her ser du kartet. Sammen med kollegaene Ruth-Linda og Michelle har vi vært i nærmere 100 land.

Tørre fakta:
Organisasjonsnummer: 971020393
Medlem i Reisegarantifondet? Ja, så klart 🙂
Favorittflyplass: SMS

Våre reisevilkår:
Vi følger bransjeorganisasjonen Virkes standard vilkår for pakkereiser. Les mer her: Vilkår og Pakkereiseloven.

Flykart januar 2021

Vil ha et tilbud?