Travelmate er et enmanns reisebyrå drevet av eier, reiserådgiver og travelmate Øyvind Sæthre og ble startet som et deltidsforetak i 2008. Nå drives Travelmate for fullt og fikk umiddelbart etter utvidelsen mange store og små kunder som setter pris å på bestille reisene sine hos en fly- og reisenerd som elsker å snekre sammen reiser som gir gode opplevelser.

Jeg startet i reiselivsbransjen i 2002 og har siden da jobbet med å sette sammen de mest krevende reiseruter for enkeltpersoner og grupper over hele verden.

Travelmate satser på god gammeldags og helmanuell reiserådgiving. Det handler om å lytte til kundens ønsker, prioriteringer og budsjetter og bidra med råd underveis. På den måten er målet at jeg skal være en travelmate/reisekompis som bidrar til å realisere drømmer, skape trygghet rundt reisen og fikse den best mulige flyreisen.

Jeg er litt nerdete på fly! Jeg har reist masse og innimellom tar jeg reiser for å teste ut ulike flyselskap, flyseter og flyplasser. Jeg sjekker også om byene jeg flyr via er hyggelige stoppesteder. Bli derfor ikke overrasket om jeg har flydd akkurat den flymodellen på den ruten du skal fly og begynner å prate om hvilke seter jeg hadde valgt om jeg skulle ha tatt turen du skal på 😊.

Jeg har reist i nærmere 80 land og en del av de kjenner jeg svært godt. Jeg har et nettverk av lokale samarbeidspartnere mange steder, og de aller aller fleste av dem kjenner jeg gjennom personlige møter og gjennom besøk på reisemålet. Jeg sender derfor mine kunder til mine venner og ikke til en tilfeldig partner jeg fant på nett en gang. Bestiller du en rundreise av Travelmate kan du derfor også være trygg på at så mye som mulig av det du betaler blir værende i landet du reiser til og bidrar til å skape arbeidsplasser der.

Jeg har vært folkehøgskolelærer, jobbet som fotograf i Sjømannskirken i sju år og reiste verden rundt i jobben. Jeg har derfor masse erfaring med hva som var viktig for meg som kunde og prøver så godt jeg kan å bruke den erfaringen for å hjelpe mine kunder best mulig.

La meg få være din travelmate 😊!

Vennlig hilsen
Travelmate Øyvind Sæthre

Siden jeg er en flynerd har jeg selvsagt logget alle flyreiser, og her ser du hvor jeg har reist:

Tørre fakta:
Organisasjonsnummer: 971020393 
Medlem i Reisegarantifondet? Ja, så klart 🙂
IATA-TIDS: 96041525
Favorittflyplass: SMS