Travelmate startet som et enmanns reisebyrå drevet av eier, reiserådgiver og travelmate Øyvind Sæthre som et deltidsforetak i 2008. Nå drives Travelmate for fullt og fikk umiddelbart etter utvidelsen mange store og små kunder som setter pris å på bestille reisene sine hos en fly- og reisenerd som elsker å snekre sammen reiser som gir gode opplevelser. Etter bare noen måneder ble det behov for utvidelse av staben!

Travelmate satser på god gammeldags og helmanuell reiserådgiving. Det handler om å lytte til kundens ønsker, prioriteringer og budsjetter og bidra med råd underveis. På den måten er målet at Travelmate skal være en travelmate/reisekompis som bidrar til å realisere drømmer, skape trygghet rundt reisen og fikse den best mulige flyreisen.

Øyvind Sæthre startet i reiselivsbransjen i 2002 og har siden da jobbet med å sette sammen de mest krevende reiseruter for enkeltpersoner og grupper over hele verden. 

Øyvind er nerdete på fly og har reist masse. Innimellom tar han reiser for å teste ut ulike flyselskap, flyseter, flyplasser og  sjekker også om byene han flyr via er hyggelige stoppesteder. Bli derfor ikke overrasket om samtalen glir over til flymodellen på den ruten du skal fly og hvilke seter han hadde valgt på turen du skal på ?.

Han har reist i nærmere 80 land og en del av de kjenner han svært godt og har et stort nettverk av lokale samarbeidspartnere. De aller aller fleste av dem kjenner han gjennom personlige møter og gjennom besøk på reisemålet. Vi sender derfor kundene til våre venner og ikke til en tilfeldig partner funnet på nett en gang. Bestiller du en rundreise av Travelmate kan du derfor også være trygg på at så mye som mulig av det du betaler blir værende i landet du reiser til og bidrar til å skape arbeidsplasser der.

Michelle Baukop er født i Hong Kong og hadde barneårene der før familien flyttet til Stavanger. Hun jobbet for flere reisebyråer i Bergensområdet for en del år tilbake og var kollega med Øyvind en god stund. Michelle har vært mange ganger tilbake i Hong Kong og har mange gode relasjoner der og i Kina som våre kunder kan nyte godt av. Michelle er solid på å finne smarte løsninger for flyreisen din og vil jobbe mye med det samt grupper for lokale kunder i Rogaland! Michelle jobber deltid for Travelmate i butikken familien hennes driver i Løkkeveien i Stavanger: Greenpeas.

Ruth-Linda Lerøy Kjenes bor på Austrheim nord for Bergen og jobber deltid hjemmefra og på kontoret på Sotra. Hun vokste opp som sjømannskirkeunge i Le Havre og Singapore og har vært tilbake i Singapore og områdene rundt flere ganger. Hun har også reist en del i Mellom- og Sør Amerika. Ruth-Linda har reiselivsutdannelse og har sin bransjeerfaring fra flere hoteller og SAS. Hun vil jobbe opp mot lokalmarkedet i Nordhordland med både flybestillinger og grupper.

La oss få være din travelmate ?!

 

Som flynerd har selvsagt eier Øyvind Sæthre logget alle flyreiser, og her ser du kartet. Sammen med kollegaene Ruth-Linda og Michelle har vi vært i nærmere 100 land. 

Tørre fakta:
Organisasjonsnummer: 971020393 
Medlem i Reisegarantifondet? Ja, så klart 🙂
IATA-TIDS: 96041525
Favorittflyplass: SMS

Våre reisevilkår:
Vi følger bransjeorganisasjonen Virkes standard vilkår for pakkereiser. Les mer her: Vilkår og Pakkereiseloven.