Selfi-OM-TRAVELMATE original

Travelmate startet som et enmanns reisebyrå drevet av eier, reiserådgiver og travelmate Øyvind Sæthre som et deltidsforetak i 2008. I 2018 satset Sæthre alt på Travelmate og har drevet det på heltid siden.

Travelmate satser på god gammeldags og helmanuell reiserådgiving. Det handler om å lytte til kundens ønsker, prioriteringer og budsjetter og bidra med råd underveis. På den måten er målet at Travelmate skal være en travelmate/reisekompis som bidrar til å realisere drømmer, skape trygghet rundt reisen og fikse den best mulige flyreisen.

Vårt team


​Øyvind Sæthre
startet i reiselivsbransjen i 2002 og har siden da jobbet med å sette sammen de mest krevende reiseruter for enkeltpersoner og grupper over hele verden.

Øyvind er nerdete på fly og har reist masse. Innimellom tar han reiser for å teste ut ulike flyselskap, flyseter, flyplasser og sjekker også om byene han flyr via er hyggelige stoppesteder. Bli derfor ikke overrasket om samtalen glir over til flymodellen på den ruten du skal fly og hvilke seter han hadde valgt på turen du skal på.

Han har reist i over80 land og en del av de kjenner han svært godt og har et stort nettverk av lokale samarbeidspartnere. De aller aller fleste av dem kjenner han gjennom personlige møter og gjennom besøk på reisemålet. Vi sender derfor kundene til våre venner og ikke til en tilfeldig partner funnet på nett en gang. Bestiller du en rundreise av Travelmate kan du derfor også være trygg på at så mye som mulig av det du betaler blir værende i landet du reiser til og bidrar til å skape arbeidsplasser der.

Ruth-Linda Lerøy Kjenes var første ansatte medarbeider i Travelmate og har jobbet her siden januar 2020, med en innlagt pause på noen måneder under pandemien. Hun har begge mange år bak seg i ulike deler av reiselivsbransjen og mange av våre gruppekunder får møte Ruth-Lindas gode service og hyggelige vesen.

Venche Olsson jobbet i sin tid som sjef i JTB tett med Travelmate som vårt gruppe- og billettkontor mens Travelmate fortsatt var en hyggelige bijobb. Med sin brede og lange erfaring og sitt store nettverk bidrar hun på mange måter for å løfte oss fra et lite “one man show” til å bli et solid reisebyrå som plukker større og større kunder og tilbyr et stadig bredere utvalg av reiser. Venche er vårt distriktskontor i Oslo.

Linda Brandtun er fersk i bransjen og jobber mye med å ha oversikten over store grupper, kvalitetssikre at alt er på plass og sjekke de små detaljene. I en hverdag der vi ofte kan jobbe med mange store grupper samtidig er det gull verdt å ha en ryddig kollega som sikrer at alt er på plass før kundene skal ut på tur.

Hanna Sæthre er den som styrer det administrative hos oss og sørger for at alt er på stell når resten av staben virrer rundt i verden.

 

La oss få være din travelmate!

Som flynerd har selvsagt eier Øyvind Sæthre logget alle flyreiser og sammen med staben har vi vært i godt over 100 land over hele kloden. 

Tørre fakta:
Organisasjonsnummer: 924317086 
Medlem i Reisegarantifondet? Ja, så klart 🙂
Favorittflyplass: SMS

Våre reisevilkår:
Vi følger bransjeorganisasjonen Virkes standard vilkår for pakkereiser. Les mer her: Vilkår og Pakkereiseloven.

Flykart januar 2021

Vil ha et tilbud?