Lemurtur er Travelmates merkevare for turer til Madagaskar!

Siden første reiselederoppdrag til Madagaskar i 1999 har Madagaskar stått i toppen av reisemål å reise tilbake til. Den første turen, som gikk på kryss og tvers av sentrale og sørlige Madagaskar, gjorde også at man rett og slett ble glad i dette unike landet.

I årene som har gått har jeg vært med å sende hundrevis av nordmenn, om ikke mer, til Madagaskar. Jeg har vært tilbake flere ganger og besøkt andre deler av dette varierte landet og neste tur til Madagaskar ligger stort sett klar i planene.

Madagaskar er et unikt land! Vi hentet navnet på vårt Madagaskar-konsept fra det mange forbinder Madagaskar med: lemurene, disse artige halvapene som finnes i mange varianter. Men Madagaskar har mer å by på enn artige små lemurer som danser rundt! Madagaskars natur og dyreliv har fått utvikle seg i fred for resten av verden siden de forlot det afrikanske fastlandet for lenge siden og det finnes ingen like. Sammen med frodige regnskoger, vakre fjellområder og en spennende geologi, det afro-indonesiske folket, de endeløse strendene du kan oppleve å ha for deg selv, korallrevene i Mosambik-kanalen og mye annet gjør Madagaskar til et reisemål ulikt det meste annet. På toppen av dette finnes mer enn 150 års norsk historie på øyen for de som vil lære mer om det.

Vi jobber med de flinkeste folkene på Madagaskar! De er lommekjente og vet hvordan de skal gjøre din tur til Madagaskar ekstraordinær. Bilene og bussene er trygge, sjåførene flinke og de er rett og slett veldig hyggelige.

I tillegg til å være svært godt kjent på Madagaskar kjenner vi også godt til mulighetene som finnes på mange av de andre øyene i Det Indiske Hav og på de naturlige stoppestedene på veien til Madagaskar. Med spisskompetanse på booking av krevende flyruter tør vi derfor påstå at vi er blant de beste og mest komplette leverandører av reiser til Madagaskar og stoppestedene på vei dit.

Vi har ingen ferdige turer til Madagaskar! Enhver tur dit starter med en prat om hva som er viktig for dere og hva dere vil oppleve. Så syr vi sammen turen rundt deres ønsker og sørger for at dere får så god kvalitet for penga som mulig.

Send oss en epost eller om du vil vite mer!

Velkommen til Lemurtur!