Hvorfor Travelmate?

Hos Travelmate får du personlig oppfølging hele veien! Vi bruker alltid hele vår reiseerfaring og hele vårt nettverk for å skape gode reiseopplevelser enten du skal reise alene eller lage en stor gruppetur. Vi kan fikse det meste for alle, men vil gjerne nevne det vi jobber mest med: Flybilletter og gruppeturer over hele verden.

Flyreiser: Har du noen gang opplevd at flyselskapet du skal fly med er rammet av streik eller uvær og de fleste fly er kansellert, og at kundeservice hos flyselskapet nesten bryter sammen? Har du bestilt din flybillett hos Travelmate fikser vi opp i de endringene som kommer, og ofte har vi fikset en alternativ reise for deg før du visste at noe hadde skjedd. De som bestiller flybillettene sine hos Travelmate skal være trygg på at de har en god partner i bakhånd som fikser det som fikses kan.
Skal du ut på en lengre reise eller en reise med flere stopp? Vi finner fram de smarte løsningene som finnes og du skal få en smidig reise til en svært fornuftig pris.

Grupper: Det er mye å holde styr på når mange skal ut på tur og vi har lang erfaring i å sørge for at gruppereiser blir avslappende og hyggelige opplevelser fra første kontakt til dere er hjemme igjen. Du bestemmer hva vi skal ordne for dere! Har dere lokale kontakter som fikser transport og overnatting tar vi gjerne bare flybillettene. Har dere lyst til at vi fikser hele pakken gjør vi jobben og sørger for at alt går som det skal fra begynnelse til slutt.
Vår største gruppekunde er på knappe 150 personer og vi har sendt grupper på tur i alle verdensdeler, så vi er vant med å jobbe med både store og kompliserte gruppeturer!

Travelmate er medlem i Reisegarantifondet (RGF) og en del av reisebyråkjeden TRAVELNET. Gjennom disse medlemskapene sikrer vi kundene våre på pakketurer full trygghet og vi får tilgang til svært gode avtaler med mange viktige leverandører.

Travelmate er selvsagt medlem av Reisegarantifondet. 

Velkommen til Travelmate!