Falstadsenteret er den viktigste grunnen for å legge en skoletur tilpasset Utdanningsdirektoratet sin støtteordning for «skoleturer til minnesteder for 2. verdenskrig og holocaust».

Vi i Travelmate liker best å lage turer som ikke suser fra sted til sted men som lar våre gjester få tid til å ta inn over seg det som skjedde der de er. Da er Falstadsenteret perfekt for her er det ikke bare flotte utstillinger, solide faglige opplegg og entusiastiske formidlere. På Falstadsenteret kan ogs skoleklasser overnatte på veldig greie rom slik at dere kan ha tid til å gjøre noe en dag, være på stedet og la inntrykk synke inn og så oppleve mer neste dag. I tillegg er det fine områder for lek, avkobling og fellesskap slik at ungdommene får gå litt inn og ut av sterke inntrykk. Legg gjerne inn to netter og tre dager på Falstadsenteret.

Alt etter hvor lenge dere vil være på tur og hvor lenge dere vil være ulike steder tilpasser vi turene slik at dere får supre dager på tur med klassen!

Prisene varierer veldig alt etter hvor mye dere vil ha inkludert så her gjør vi som på alle andre turer vi i Travelmate lager: Vi lytter til hva dere vil gjøre, hvilket budsjett dere har og så prøver vi å legge inn så mye som mulig innenfor de rammene dere har.