Sørlandet er vel de flestes feriefavoritt i Norge og Kristiansand er et strålende utgangspunkt for skoleturer med innhold. På freds- og menneskerettighetssenteret Arkivet får dere engasjert undervisning og sterke inntrykk i bygningen som var Gestapo sitt hovedkvarter under krigen. Flere skoler kombinerer Kristiansand med et stopp på Rjukan på veien og da får dere en veldig fin kombinasjon av programposter som i sum gir varierte opplevelser og god læring om hva som skjedde i Norge under 2. verdenskrig.

I tillegg tilbyr Sørlandet alt dere vil ha av hyggelige opplevelser slik at dere kan få akkurat den skoleturen dere har drømt om.

Hvor mange dager dere er på tur, hvor mye dere vil ha inkludert av program og måltider og hvor mange dere er påvirker prisene på skoleturer til Sørlandet mye. Vi legger derfor ikke ut priser her siden de fort kan være helt misvisende for hva dere trenger. Har dere lyst til å sjekke ut en skoletur til Sørlandet er det derfor bare å sende en epost eller ringe oss så vi vet sånn ca hvor mange dere, hvor dere kommer fra, hva dere vil gjøre og hvor mye av dette vi skal fikse for dere. Da skal vi gi dere en pris som er så god som mulig så kjapt som mulig!