Vil du ta med 10. klassingene og la de se og oppleve krigshistorien tett på er Falstadsenteret stedet å dra til. Det er selvsagt mulig å bo i Trondheim og ta dagsbesøk men vi anbefaler alle å overnatte på Falstadsenteret. Rommene på senteret er fine og praktiske og med et par dager der får dere ro til å besøke alle utstillingene, lytte til og snakke med flinke formidlere og hygge dere i de fine uteområdene på og rundt Falstadsenteret. En god ramme rundt hygge og læring.
Trøndelag har mye å by på så vi tilpasser turen til de ønskene dere har, men et kortere eller lengre besøk på Falstadsenteret er alltid kjernen i våre turer til Trøndelag.

Les gjerne mer om Falstadsenteret på hjemmesiden deres: https://falstadsenteret.no/

Travelmate har et egetutviklet pedagogisk opplegg til disse turene og vi søker selvsagt om støtte for dere hos Utdanningsdirektoratet.