Velger dere Krakow får dere alltid en tur med solid innhold og gode opplevelser i en av Europas vakreste byer.
Tusenvis av norske elever reiser hvert år på skoletur til Krakow og vi lover sammen med våre flinke partnere i Krakow at dere får en minne- og lærerik tur!

Dag 1

Gode busser venter på dere når dere lander på flyplassen i Krakow og kjører dere rett til hotellet dere har valgt. Lander dere tidlig tar vi gjerne en historisk byvandring med våre flinke guider så dere får en oversikt over den vakre byen og de viktigste delene av den mektige historien. Middag inkludert.

Dag 2

Rakk dere ikke byvandringen den første dagen tar vi det denne dagen. På slutten legger vi inn et museumsbesøk der dere får møte et tidsvitne. Siden det er svært få personer igjen som kan fortelle om egne opplevelser fra den 2. verdenskrigen kan tidsvitner også være barn eller andre slektninger som formidler andres historier og opplevelser. Uansett hvem som kommer er dette sterke møter med historien. Lunsj inkludert.

Dag 3

Denne dagen er det turen til Auschwitz – Birkenau som står på programmet. Her blir vi tatt med rundt i leiren, besøker utstillinger og får høre om grusomhetene som skjedde. Ingen er upåvirket etter denne turen og vi legger gjerne til rette for en samling seinere på dagen der dere sammen får pratet om det dere har opplevd. Alt etter når på dagen dere får tid til besøk tilpasser vi dagen med lunsj på veien og eventuelt annet program.

Dag 4

Utsjekk og transfer til flyplassen.

Priseksempler per person når minst 45 reiser sammen:
4 dager som beskrevet over: 4.300,- til 4.900,-.
5 dager som beskrevet over pluss en dag som inkluderer tur til saltgruvene: 5.100,- til 5.900,-
Prisene varierer alt etter hvilke priser på fly og hvilket hotell som er ledig når dere reserverer. De beste prisene går først! Vi anbefaler derfor alle å reservere tur 10-14 måneder før avreise for å sikre gode hotellpriser og de billigste flysetene og husk at det er gratis kansellering av reservasjonen til ca 160 dager før avreise så det er ikke noe risiko ved å være tidlig ute.

Inkludert:
Direktefly hjemby i Norge – Krakow t/r
All nødvendig transport i henhold til programmet med gode busser og lokale guider.

Overnatting i flersengsrom i Krakow. Tillegg for enkeltrom.
Frokost hver dag på hotellet i Krakow. Andre måltider som nevnt i programmet.
Alle inngangsbilletter og all undervisning.
NB! Flypriser og flyruter forandrer seg hele tiden. Priseksemplene over er basert på priser vi erfaringsmessig får på direktefly til Krakow. Endringer i antallet personer på tur og kronekursen kan også fort betyr en del kroner opp eller ned.