Skoleturen vår til Berlin starter med de klassiske elementene som vi vet gir læring og gode opplevelser for elever, foreldre og lærere.

Dag 1

Fly Norge – Berlin. På flyplassen møtes dere av våre flinke guider som tar dere med til overnattingsstedet deres. Vi jobber med flere hosteller og enkle men skikkelige hoteller som gir gode priser til skoleelever i flersengsrom i Berlin. Kommer dere tidlig på dagen kan vi gjerne legge inn noe guiding med buss og til fots så dere blir litt kjent i denne spennende byen. Et annet alternativ mange liker er å dele inn elevene i grupper som selv må finne fram i byen og alle de viktige stedene å se. Alt etter hvor dere bor kan en spasertur/ et rebusløp fra øst til vest eller runde i de historiske delene i øst være fine måter å oppleve byen sammen. Byen er ikke større enn at dere på et par timer kan få sett en del og blitt mye bedre kjent i Berlin.

Dag 2

Stasifengselet og en skikkelig rundtur i byen fyller de fleste timene før og etter lunsj denne dagen. Her får dere møte de mørke sidene av livet i Berlin under den kalde krigen og dere får møte nyere og eldre historie når dere kjøres eller går rundt i byen. Har din skole tatt opp spesielle tema i undervisningen eller har dere noe dere er spesielt interessert i å se er det bare å gi beskjed om det så tilpasser vi denne dagen så den treffer dine elever best mulig.

Dag 3

Etter frokost går turen til konsentrasjonsleiren Sachsenhausen der dere får sterke møter med de verste hendelsene i krigshistorien. Vi legger ofte inn en enkel lunsj på veien og litt fri om ettermiddagen disse dagene. Vil dere ha en samling på overnattingsstedet deres for å dele tanker om opplevelsene dere har hatt ordner vi gjerne det på kvelden.

Dag 4

Utsjekk og transfer til flyplassen. Har dere et seint fly kan vi selvsagt legge inn program denne dagen også.

Priseksempler når minst 45 reiser sammen:

4 dager som beskrevet over: 4.250,-

5 dager der vi legger inn en dag til fritid: 4.600,-

Inkludert:
Direktefly hjemby i Norge – Berlin t/r
All nødvendig transport i henhold til programmet med gode busser og lokale guider.

Overnatting i flersengsrom i Berlin. Tillegg for enkeltrom.
Frokost hver dag på overnattingsstedet i Berlin. En lunsj og en middag. Lunsjboks en dag.
Alle inngangsbilletter og all undervisning.

NB! Flypriser og flyruter forandrer seg hele tiden. Priseksemplene over er basert på priser vi erfaringsmessig får på direktefly til Berlin. Endringer i antallet personer på tur og kronekursen kan også fort betyr en del kroner opp eller ned.